algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

La Sala cedirà 8.000 metres del polígon per a la planta de fusta

Els empresaris volen ubicar el tractament dels residus en zona rústica


La necessitat d'abaratir els costs, reciclar i destruir els centenars de tones de residus procedents del tractament de la fusta que cada any generen els tallers dels fusters de Manacor, ha obligat aquest sector industrial a cercar uns terrenys per a aquestes deixalles. A l'espera que la futura planta de tractament i reciclatge de fusta sigui una realitat a la localitat, una cooperativa de 50 fusters vol instal·lar una indústria provisional d'aquest tipus en uns terrenys rústics.

Encara que aquesta iniciativa no sigui definitiva, a hores d'ara ja ha topat amb una forta oposició tant de l'esquerra manacorina com dels grups ecologistes. El projecte de la cooperativa encara no té el vistiplau de la Sala. En aquest sentit, el delegat d'Indústria, Jaume Darder (PP), ha explicat que la proposta de la cooperativa «es durà a terme sempre que disposi d'informes tècnics favorables». Tanmateix, ni des de l'Ajuntament ni des del sector de la fusta no ha transcendit la ubicació exacta d'aquestes instal·lacions.

En qualsevol cas, sí que s'ha consolidat entre l'Ajuntament de Manacor i la cooperativa de fusters un compromís formal de cessió d'un solar «al polígon industrial o en un altre espai adequat, encara que sigui per interès general», va assegurar Darder.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris