muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

La demanda elèctrica deixa sense llum tres dies ses Cases Noves

Han estat sense subministrament ja que s'han fos diversos fusibles

J.M./E.B. Sineu.
Els veïns de la barriada de ses Cases Noves de Sineu han patit tallades de llum durant la nit des del divendres 31 de gener fins ahir dilluns, a causa d'una avaria produïda en el sistema elèctric com a conseqüència de l'increment de la demanda i d'una potència insuficient. El batle de Sineu, Andreu Matas (Sineuers Independents), es reuní ahir a primera hora del matí amb els responsables de Gesa-Inca per reclamar que s'augmenti la potència al municipi i prevenir així que les apagades es repeteixin.

«Encara que la falta de potència és una constant al municipi -explicà el batle Matas- els més afectats en aquesta ocasió han estat els veïns de la barriada coneguda com ses Cases Noves». A mitja tarda de divendres, l'increment de la demanda motivat probablement per l'encesa massiva de calefactors, no va poder ser assumit pel sistema elèctric i es fongueren diversos fusibles.

Així, durant divendres, dissabte i diumenge, entre les 20 i les 8 hores els veïns de l'esmentada barriada van estar a les fosques.

Fonts de Gesa informaren ahir que «a primera hora d'avui -per ahir- s'han reemplaçat els fusibles i, a més, s'han fet les modificacions necessàries per prevenir que no es repeteixi la situació». Això no obstant, el batle, Andreu Matas, va informar que «des de l'Ajuntament demanarem per escrit a Gesa que incrementi la potència per garantir que no es repeteixin aquest tipus de problemes».

Els talls de llum afectaren també diversos restaurants com el Molí d'en Pau, que tenien l'aforament complet.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris