nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

La Policia Local canvià 242 multes per cursets de formació el 2002

La majoria de sancions s'imposaren a les vies d'atenció preferent


Un total de 242 persones varen passar en el decurs del 2002 pels cursos de formació de la Policia Local de Palma que permeten la condonació de multes de trànsit.

Així es desprèn de les dades recollides en la memòria del servei a què ha tingut accés Diari de Balears i que, segons fonts de l'àrea de Trànsit de l'Ajuntament de Palma, «demostren que molta de gent ha optat per aquest sistema».

Se varen realitzar nou sessions durant l'any, amb una mitjana d'assistents per sessió de 26 persones.

La majoria de multes s'havien imposat per estacionaments irregulars, especialment a les vies d'atenció preferent, amb un total de multes imposades en aquestes vies. Pel que fa a grups d'edat, els més nombrosos són els compresos entre els 26 i els 35 anys, amb 64 assistents. La resta de multes varen ser imposades perquè no es portava casc (47 casos), perquè s'estacionà en zona per a vianants (48) i en doble fila (41).

Aquest programa de formació viària amb condonació de multes es va iniciar el maig de l'any 2000 i ja ha arribat a la xifra de 859 conductors que han resultat usuaris del programa de formació.

Fonts municipals explicaren que «el tercer any consecutiu de realització del programa n'ha suposat la consolidació entre la ciutadania, tot observant que el nombre d'assistents, si bé amb certa reducció, s'ha mantingut en la mateixa línia dels anys anteriors».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris