lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

Ramis prendrà avui possessió del càrrec com a delegat del Govern

El PSIB li demana que redueixi la inseguretat i que apliqui el REB


Miquel Ramis prendrà avui matí possessió oficial del càrrec com a nou delegat del Govern a les Balears, a Madrid, on es desplaçarà per a l'ocasió.

Per dijous vinent hi ha previst un acte oficial a Palma amb motiu del nomenament de Ramis. Ahir es va produir el relleu oficiós entre Ramis i la fins ara delegada, Catalina Cirer, que deixa el càrrec per dedicar-se a la seva candidatura electoral per Palma.

Així doncs, Ramis es va desplaçar ahir fins a la Delegació del Govern per conèixer les instal·lacions i, sobretot, el personal que estarà, a partir d'ara, a les seves ordres. La primera jornada no va ser només protocol·lària, sinó que Ramis aprofità per posar-se al dia de tots els problemes a què haurà de fer front a partir d'ara, sobretot el de la inseguretat ciutadana.

Amb aquesta finalitat ja es va entrevistar ahir amb els màxims responsables de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil a les Illes.

Ramis es mostrà molt animat i també satisfet del primer dia de feina, encara que fos oficiosa, i manifestà que no el preocupa en absolut que hi hagi molta feina perquè «em consider un home bastant agosarat».

Per la seva banda, el grup parlamentari socialista va posar de manifest que «exigirà» al nou delegat del Govern que redueixi els actuals índexs d'inseguretat a les Balears, on la delinqüència s'incrementà l'any passat un 45 per cent respecte del 2001.

Els socialistes també demanaran a Ramis que actuï per aplicar el Règim Especial Balear (REB) i que faciliti la compareixença al Parlament dels responsables de TVE a les Balears.

El grup parlamentari socialista realitzarà un seguiment parlamentari de la tasca del nou delegat del Govern a les Balears.

El portaveu parlamentari del PSIB-PSOE, Andreu Crespí, considera que l'increment de la inseguretat ciutadana és un «problema molt greu que el nou delegat ja ha reconegut».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris