nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Una dona de 72 anys mor de fred en una finca de Sant Llorenç des Cardassar

La víctima, que desaparegué divendres, fou trobada en posició arraulida vora una pedra

M.FUSTER/J.F.M.Palma.
Una dona de 72 anys d'edat, Catalina Bauçà Soler, va ser trobada morta a primera hora del matí d'ahir a la finca de Son Pentinat, ubicada a Sant Llorenç des Cardassar, que era propietat de la família de la víctima. Aquesta dona, molt coneguda a la localitat de Sant Llorenç, tenia el costum de sortir a passejar cada horabaixa amb el seu marit, si bé el matrimoni va decidir que divendres, a causa del fred, no sortiria de casa.

Tanmateix, la dona, sense que se'n coneguin les causes, se'n va anar de ca seva sense avisar el seu home, que no va ser fins el vespre quan es va témer que la seva dona no es trobava a casa i va avisar els seus fills.

En adonar-se de l'absència de Catalina, la família es va alarmar, però no va presentar la denúncia de la desaparició fins dissabte dematí a la caserna de la Guàrdia Civil d'Artà.

Tant dissabte com ahir diumenge es van realitzar batudes de recerca d'aquesta dona, en les quals van participar agents de la Policia Local, Protecció Civil i Guàrdia Civil, que van comptar amb el suport de l'helicòpter de la Benemèrita.

Al voltant de 60 persones van participar en la batuda per trobar Catalina. Dissabte la recerca va fracassar. Va ser ahir que un veí d'una finca situada al costat de la de Son Pentinat va trobar el cadàver de la dona. El cos es trobava en posició arraulida i ningú s'explica com aquesta dona, que tenia problemes de visió, va poder pujar fins tan a dalt de la muntanya, ja que és complicat arribar fins al lloc on va aparèixer.

El cadàver no presentava cap senyal de violència, però tots els indicis apunten que va poder morir de fred, ja que la dona va cercar una zona una mica protegida, si bé les temperatures en aquesta zona muntanyosa de Sant Llorenç en les dues darreres nits han estat molt baixes.

És per aquest motiu pel qual tot apunta que la dona va poder morir de fred, encara que aquesta possibilitat no es coneixerà fins que no se li practiqui l'autòpsia en els propers dies.

Un familiar de Catalina Bauçà va manifestar ahir a aquest diari que els seus éssers més propers no saben per què la dona va decidir sortir sola de casa quan feia tant de fred, i fins i tot havia nevat, a Sant Llorenç. Els familiars creuen que la dona, malgrat que coneixia molt bé la zona, va poder desorientar-se i no va saber tornar a casa seva.

El cadàver de Catalina va haver de ser recollit del lloc del succeït per l'helicòpter de rescat de la Guàrdia Civil, ja que no es podia arribar en vehicle fins a l'indret on va aparèixer per tractar-se d'un lloc de difícil accés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris