nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Joan Baptista Bover rep la creu d'Alfons X el Savi per la seva tasca educativa a s'Horta

El professor fou fundador del col·legi Reina Sofia

M.FUSTER. Felanitx.
Joan Baptista Bover Company va rebre ahir la creu d'Alfons X el Savi, que concedeix el Ministeri de Cultura a les persones que han destacat per la seva tasca dins el món cultural. En el cas de Joan Baptista, l'homenatge és una conseqüència dels 37 anys durant els quals s'ha dedicat a l'ensenyament en aquest nucli de població i per haver fundat el col·legi Reina Sofia de s'Horta, ara fa 26 anys.

L'acte es va celebrar a l'església de Sant Isidre de s'Horta, amb una gran assistència de públic. L'encarregat de posar la medalla a Joan Baptista Bover fou el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, en substitució de la ministra de Cultura, Pilar del Castillo, que no va poder acudir a la cerimònia.

Hi va haver emocionants parlaments, com el de Miquel Roig, actual director del col·legi Reina Sofia de s'Horta, que va fer un repàs del que ha estat la vida de Joan Baptista des de la seva infància, passant pels seus anys com a mestre i director del col·legi, fins a la seva jubilació.

Durant el discurs, Roig va enaltir la tasca educativa de Joan Baptista, qui va aconseguir amb gran esforç la construcció de l'esmentat centre, cosa que ha permès educar un gran nombre d'alumnes procedents de Calonge, Portocolom, Cala Murada i Cala d'Or.

Bover s'emocionà en la seva intervenció i ressaltà la gran estima que la gent de s'Horta sempre li ha manifestat. El ministre Matas el va animar a prosseguir la seva activitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris