muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

L'emprenta trobada a una de les víctimes del barri de Putxet correspon al detingut

La Policia investiga si el jove acusat dels crims mantenia una doble vida

59216

La Policia detingué dijous al pressumpte assassí de les dues dones del barri del Putxet.

En les últimes hores els agents de la Policia Científica han comprovat que diverses restes i empremtes deixades per l'assassí del Putxet al lloc del crim corresponen a Juan José P.R., segons informaren fonts policíaques. Les proves confirmen l'autoria de Juan José P.R., tant en el primer assassinat, ocorregut en passat 11 de gener, com en el segon, que va tenir lloc el dijous de la setmana passada.

Segons fonts properes a la investigació, entre aquestes proves hi ha empremtes, com la marca del palmell de la mà de l'assassí, que els agents de la unitat de Policia Científica van trobar a la borsa de plàstic que cobria el cap de la segona dona. L'assassí també deixà una marca de la seva sabata al lloc dels fets i la Policia ha analitzat unes sabatilles d'esports que va trobar dijous al domicili de l'acusat per assegurar-se que són les que portava quan va cometre el segon assassinat.

La Policia està investigant l'aparent «doble vida» del jove acusat dels dos assassinats del pàrquing del Putxet, un barri de la zona alta de Barcelona, en el qual tenia llogat un estudi i on freqüentava un bar d'alterni. Encara que la Policia creu que el mòbil dels assassinats fou «purament econòmic», no descarta un altre tipus de circumstàncies, com algun trastorn mental del detingut, donada la violència dels crims, la manera en la qual es van cometre i el fet que el jove no s'emportàs la totalitat dels objectes de valor de les víctimes, dues dones de 49 i 46 anys.

Ahir també és va conèixer que el presumpte assassí va mantenir una relació sentimental amb una dona que treballava en un local d'alterni de la zona, i amb la que es veia en un apartament que va llogar durant dos mesos en el barri. Segons fonts properes a la investigació, el detingut llogà un pis durant els mesos d'abril i maig i el va utilitzar per citar-se amb aquesta dona. Durant aquestes mateixes dates, Juan José P.R. tingué llogada una plaça al mateix aparcament subterrani on presumptament assassinà les dues dones.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris