nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Consistori manté la seva proposta de creixement per a la urbanització de Capellans

El regidor Pau Mateu Vives (PSM) no votà durant el ple, ja que considera que «el batle m'ha intentat llevar la paraula»

El consistori de Muro manté la seva proposta de creixement per a la urbanització de les Casetes de Capellans. Precisament, la possibilitat d'augmentar fins a 77 habitatges aquesta urbanització va ser el punt principal pel qual la Comissió Insular d'Urbanisme del Consell Insular de Mallorca decidí deixar en suspens el Pla General de Muro (PGOU).

Així mateix, la proposta d'ampliació de Capellans que l'Ajuntament presentarà al Consell Insular de Mallorca contempla que el 50% del sòl de la urbanització es destini a zona verda. «L'anterior proposta només preveia que una quarta part dels terrenys fos zona verda», explicà el batle de Muro, Miquel Ramis.

El portaveu i regidor d'UM, Jaume Perelló, afirmà que «votarem a favor de la reparació de les deficiències; nosaltres també tenim interès que el PGOU vagi endavant i també volem que hi quedi inclòs el càmping». Per la seva banda, el regidor del PSM, Pau Mateu Vives, no votà aquesta proposta ni la resta de punts de l'ordre del dia, ja que considera que «el batle m'ha intentat llevar la paraula». Quan el regidor del PSM li demanà al batle quin membre del Consell impedia aprovar el PGOU, el batle no contestà la pregunta.

I és que, una vegada més, la sessió plenària es tornà a caracteritzar per una elevada tensió entre els membres de l'equip de govern i l'oposició. L'argumentació de l'equip de govern es basa en el fet que «Capellans és patrimoni del poble i no podem renunciar-hi». Així mateix, apuntà que «podem anar a un contenciós amb el Consell de Mallorca; nosaltres entenem que el sòl de Capellans està consolidat des de l'any 1989». Una vegada més, el batle Ramis culpà el Consell Insular de Mallorca de no voler aprovar definitivament el pla.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris