lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El mal temps obliga a tallar carreteres

Durant aquesta matinada restaven tancades al trànsit diverses vies de la serra de Tramuntana

C.V. /LL.P. Comarca.
Carreteres tallades i gairebé desertes, així com també una escassa circulació de vehicles. Aquest fou el resultat de la intensa precipitació en forma de neu caiguda ahir a diferents pobles de les comarques del Llevant, Pla i Raiguer i Tramuntana de Mallorca. L'acumulació de gel sobre l'asfalt d'algunes carreteres i les fortes ratxes de vent, obligaren la Guàrdia Civil a tallar al trànsit a vies interurbanes dels municipis de Manacor, Artà, Felanitx, Algaida, Bunyola, Sóller i Escorca.

A l'hora del tancament d'aquesta edició, des de la direcció general d'Interior s'informà que restaven tancades al trànsit les carreteres del coll de Sóller, Sóller-Puig Major, Caimari-Lluc, Pollença-Lluc i Bunyola-Orient. El gel sobre les carreteres provocà durant tota la jornada centenars de patinades i desviaments fora de les vies, que no tingueren gaire gravetat.

A Felanitx, un dels municipis on la neu va caure ahir amb una major intensitat, Tràfic va prohibir la circulació de vehicles a la carretera que uneix la localitat amb la zona costanera de Portocolom i amb s'Horta, per un espai de temps que abraçà des de les set del matí fins aproximadament les onze. Així mateix, a Felanitx, efectius de la Policia Local s'hagueren de desplaçar fins al puig de Sant Salvador per tal d'informar a nombrosos curiosos, que tenien la intenció de pujar fins al cim per veure el paisatge nevat, sobre el perill que suposava arribar fins a dalt de tot.

La carretera de Felanitx-Portocolom va restar tancada al trànsit perquè un cotxe sortí de la via i féu que aquesta quedàs totalment congelada per un espai de dues hores. La carretera que uneix Manacor amb Artà va romandre tancada al trànsit des de les deu del matí fins passades les onze hores i no es registrà cap incident important. La nota curiosa fou que el paisatge nevat de la serralada del Llevant atragué l'atenció de nombrosos curiosos que s'aturaren al costat de la carretera per contemplar la neu. La carretera entre Manacor i Petra també presentà problemes per al trànsit per mor del gel.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris