algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

El PP rectifica i permet que es demani un préstec d'1.800.000 euros

Els populars justificaren el canvi de posició «en benefici del poble»

El Partit Popular va rectificar ahir la posició adoptada en el ple de la setmana passada i va decidir donar suport a l'equip de govern (PSM-PSOE) per contractar un crèdit d'1.800.000 euros i destinar-lo a inversions. D'aquesta manera, l'harmonia del mes d'agost tornava al Consistori serverí.

El PP havia decidit abstenir-se en la votació de la concertació del crèdit la setmana passada perquè «no volien endeutar-se amb tants de doblers». Fins i tot va demanar la convocatòria d'un ple extraordinari per assabentar-se de la situació econòmica, ja que no es mostra d'acord amb «la gestió duita a terme a l'àrea d'Hisenda».

Però ahir el «desig de no privar el poble de realitzacions i mirant pel benefici dels veïns», va fer marxa enrere i consentí que l'equip de govern demanàs un préstec per poder dur a terme una sèrie de projectes que d'altra manera haurien quedat paralitzats, perquè en aquests moments no hi ha liquidesa. Tot i això, tindrà lloc el ple extraordinari sol·licitat pel PP, el 14 de gener.

L'equip de govern havia acusat d'«irresponsable» el PP per aturar aquests projectes, que tenien unes subvencions que «si no es contractaven abans de cap d'any es perdrien». Ahir, a corre-cuita, s'hagueren de signar contractacions per valor d'1.100.000 euros.

«Si no es fa el crèdit, les inversions no es poden dur a terme i perdrem les subvencions», comentà el batle, Antoni Oliver (PSM), que es disculpà per haver titllat «d'irresponsables» els membres del PP. «Hem vist que la seva abstenció tenia un sentit i és que volien parlar una mica més de com estaven les qüestions econòmiques. Tenim una finalitat comuna, que és aprofitar les oportunitats de tirar endavant una sèrie d'obres». La regidora Antònia Ferrer (ex-PSOE) hi votà en contra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris