cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Prohens: «Cap tribunal no diu que la llicència de ses Covetes és il·legal»

El batle de Campos està disposat a defensar «l'honor de la Sala»

El batle de Campos, Andreu Prohens, ha manifestat que «cap tribunal no ha demostrat que l'Ajuntament de Campos hagi concedit de manera il·legal la llicència per construir els 67 apartaments de ses Covetes, ja que segons les normes subsidiàries d'aquest moment la zona estava classificada com a sòl urbà. Les modificacions que s'hagin pogut realitzar després per altres organismes no implica que la llicència es donàs de manera incorrecta».

El batle Prohens va realitzar aquestes declaracions ahir, després de tenir coneixement que l'Audiència Nacional rebutja el recurs de la promotora en contra de la partició realitzada pel Ministeri de Medi Ambient i certificar que es va construir sobre la franja de protecció de cent metres. Prohens va manifestar que «no tinc constància oficial d'aquesta sentència, malgrat que ho he vist publicat aDiari de Balears. No obstant això, crec que es tracta d'un tràmit més dels tants que hi ha hagut».

Tot i que les sentències que han sortit fins ara han estat desfavorables cap a l'Ajuntament, el batle Prohens diu que «la Sala va actuar correctament, i per aquest motiu nosaltres continuarem posant recursos fins al final per defensar l'honor del nostre consistori».

Els grups de l'oposició a l'Ajuntament de Campos, UM, PSOE i PSM, han coincidit a l'hora d'expressar-se sobre aquest tema: «El batle hauria de deixar de malgastar les arques municipals en plets que sempre perd i acatar la sentència per restablir la legalitat». L'oposició considera que el batle hauria de «donar l'ordre de demolició d'aquests apartaments perquè són la vergonya del poble».

De la mateixa manera es va expressar Miquel Àngel March, en representació del grup ecologista GOB: «La sentència de l'Audiència Nacional ha estat molt contundent i un dels aspectes que cal assenyalar és que la promotora no ha pogut demostrar que va actuar dins de la legalitat. Per nosaltres això és molt important».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris