nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

Autobusos de l'EMT enllaçaran Son Sant Joan i el port de nit

La nova línia número 1 és la principal aposta d'Àlvarez per al 2003

L'Empresa Municipal de Transports de Palma començarà a aplicar a partir de demà nous itineraris en les seves línies urbanes amb la finalitat de rendibilitzar i millorar el transport de viatgers amb autobús a l'interior del terme municipal «i augmentar el nombre de passatgers que transportam».

La modificació principal serà la unió de la línia del port i de l'aeroport en una de sola. Serà la número 1 i tindrà la sortida a Portopí i l'arribada a Son Sant Joan, a través d'un recorregut urbà que inclourà aturades al passeig marítim, al passeig Mallorca, a la plaça d'Espanya i a les Avingudes. Però la novetat més espectacular serà l'horari, ja que aquest autobús circularà des de les sis de l'horabaixa fins a les tres de la matinada.

Això suposarà que en la pràctica es reintrodueixi l'autobús nocturn a la ciutat, encara que a partir de les 22.00 hores es reduirà la freqüència de pas a mitja hora i no a quinze minuts. «Serà una de les aportacions principals, ja que aquesta línia nocturna funcionarà tots els dies i no tan sols de manera ocasional el cap de setmana. Allò que pretenem és unir de nit les zones d'oci i les Avingudes tots els dies de la setmana», va explicar el president de l'EMT, Pedro Àlvarez, el qual va recordar que totes les modificacions s'han pactat amb les associacions de veïns de les zones afectades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris