nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Les bústies de recollida pneumàtica encara són al mig de Sant Francesc

Crespo va prometre que les canviaria d'ubicació el mes d'octubre

Les bústies de la recollida pneumàtica de la plaça de Sant Francesc continuen situades al bell mig de la plaça, després que la presidenta d'Emaya, Maria Crespo, prometés el mes de setembre que es canviarien d'ubicació.

Segons Emaya, aquestes bústies s'havien de canviar de lloc el mes d'octubre, després que ho promotés al portaveu de la Plataforma pel Progrés del Centre Històric, Climent Garau, en una reunió que varen mantenir les dues parts. El pacte a què es va arribar és que es faria tot el possible per traslladar les bústies del centre de la plaça a un lloc «més discret», però les obres, dos mesos després, encara no s'han iniciat».

La Plataforma ha manifestat nombroses vegades el seu malestar per la ubicació al mig de la plaça de les bústies de la recollida pneumàtica, i també les que hi ha a Santa Eulàlia, en considerar-les poc estètiques i perquè estan massa al mig de les dues places. Segons va explicar el mes de setembre Climent Garau, les obres s'havien de torbar fins a principi d'octubre a començar, en normalitzar-se l'entrada i sortida dels alumnes de l'escola de Sant Francesc.

Emaya no volia iniciar les obres a la plaça durant els primers dies de curs, perquè aquells dies el volum de trànsit es multiplicava i explicaren a Garau que era necessari esperar que la situació es calmàs una mica per iniciar el canvi d'emplaçament de les bústies.

En el seu moment, Garau es va mostrar molt satisfet «per haver arribat a una situació de consens amb Emaya, que sempre és molt millor que no tenir enfrontaments. Nosaltres sabíem que Crespo és una persona molt dialogant i que no hi hauria cap mena de problema per cercar un nou lloc». El que passa és que ja han passat dos mesos de la data prevista de l'inici de les obres i encara no s'ha fet res.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris