muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

El PP forçarà Salom a pronunciar-se sobre el conflicte que es viu a l'Hospital

Els conservadors presentaran en els ajuntaments una moció per denunciar la situació

El PP forçarà dilluns la consellera de Salut del Govern, Aina Salom, a comparèixer davant el Parlament «perquè doni la cara i expliqui com fa comptes arreglar la problemàtica generada a l'Hospital de Manacor». Així ho explicava ahir el president de la junta local del PP de Manacor, Antoni Pastor, acompanyat de la diputada autonòmica, Aina Castillo, i dels caps de llista o batles populars dels ajuntaments de l'àrea d'influencia de l'Hospital.

El PP ha decidit demanar al Parlament la compareixença urgent de la consellera de Salut, atès que «malgrat la situació que es viu a l'Hospital, la Conselleria de Salut no s'ha pronunciat pel que fa a la situació i el que és pitjor, no ha pres totes les decisions necessàries per tal de finalitzar el conflicte». Així ho explicaren Pastor i Castillo, que fan comptes interpel·lar la consellera aquest dilluns.

El Partit Popular va anunciar que presentarà una moció que serà duita a l'aprovació dels plens dels diferents ajuntaments de l'àrea d'influència de l'hospital, en la qual es deixa constància del «rebuig del PP a aquesta situació», es demana que es garanteixi l'assistència sanitària, que hi hagi transparència en la gestió, que es reobri el diàleg amb els professionals i que es faci una enquesta entre els professionals de la Fundació Hospital de Manacor per conèixer el grau de satisfacció.

«Un hospital que fou modèlic, que ha rebut premis importants a nivell nacional, avui és notícia per altres qüestions, com és per un alt grau de conflictivitat que ha creat una alarma social i un clima d'insatisfacció que s'ha d'aturar. Les llistes d'espera afecten no només la comarca sinó també la resta, ja que es col·lapsen els altres centres». Així, s'han desviat a l'Hospital de Muro, a la clínica Rotger, Son Dureta i Sant Joan de Déu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris