algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
12°

L'Hospital es veu obligat a contractar un traumatòleg de Madrid per garantir les guàrdies

M.FUSTER. Manacor.
La Fundació Hospital de Manacor s'ha vist obligada a contractar un traumatòleg procedent de Madrid per garantir el servei de guàrdies durant els dies festius. Segons es desprèn de l'Ibsalut, aquesta circumstància s'ha donat davant «la negació dels traumatòlegs de Mallorca per ocupar les baixes a l'Hospital de Manacor».

D'altra banda, «perquè els tres traumatòlegs expedientats als que, el Patronat de la Fundació els ha retirat la sanció, no s'han volgut reincorporar al seu lloc de treball, tot i que han rebut dues requisitòries oficials i haver manifestat públicament, que s'apostava per un acte de conciliació», varen manifestar ahir des de la Fundació Hospital de Manacor.

El sindicat CCOO ha denunciat que «s'estan tudant molts diners amb la contractació d'aquest traumatòleg de Madrid, ja que se li ha de pagar el viatge, l'estada i tots els serveis que necessiti, i tot això, per culpa d'una mala gestió de la gerència». Al respecte, des de la Fundació Hospital, han volgut deixar constància que «la gerència realitza un gran esforç perquè l'Hospital pugui seguir oferint tots els serveis, i el més important, és que aquests objectius s'estan complint.

Des de CCOO han manifestat que els tres traumatòlegs expedientats no es poden incorporar als seus llocs de feina per qüestions legals. Manel Garcia, responsable de sanitat per aquest sindicat, ha dit que avui matí, «entrarem la sol·licitud davant el Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB) per reunir les dues parts i arribar a un acord». Segons Garcia, «el nostre desig és que els tres metges es puguin reincorporar el més aviat possible i així tancar la crisi».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris