algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

«Pel batle no hi ha problemes que siguin més importants que altres»

Joan Bibiloni (PP) deixarà la batlia després de 21 anys en el càrrec

Joan Bibiloni ha decidit deixar la política als 51 anys, després de passar-ne més de 20 al capdavant de l'Ajuntament de Consell. Allò que el satisfà més és haver augmentat els vots quan s'ha presentat a les eleccions encapçalant la llista del PP.

-Per què heu pres la decisió justament ara?
-No m'he sentit mai polític, sinó un simple gestor. Alguns presidents del partit m'han demanat de vegades anar a les llistes autonòmiques, però no ho he fet per aquest motiu. Ara bé, si ningú de Consell vol començar una carrera política, crec que és el moment de deixar el meu lloc.

-Ha canviat gaire el paper del batle des dels primers anys de la democràcia?
-És un canvi brutal, però pel canvi que ha fet el mateix municipi. A Consell ens coneixíem tots i això ara ja és més difícil. La feina de batle ha consistit a adaptar-me a les noves necessitats.

-Quin ha estat el problema que us ha duit més maldecaps?
-Crec que no hi ha problemes més importants que d'altres. Un clot al carrer davant de la casa d'un veí m'ha suposat la mateixa preocupació que trobar els terrenys per ubicar el nou pavelló cobert. De vegades no és possible trobar solucions i un batle ha de reconèixer que no en té. Si fas feina honestament i t'equivoques, ho pots explicar als ciutadans i no passa res.

-De quina actuació com a batle estau més satisfet?
-No tenc cap actuació ni decisió concretes que hagi de destacar, sinó que tenc una satisfacció general de la feina al capdavant de l'Ajuntament tots aquests anys. Jo tenc la impressió, i m'agradaria destacar-ho, que hem estat on havíem de ser quan era necessari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris