bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

El paviment dels carrers del centre, un perill per les seves deficiències

Malestar entre comerciants i veïns per la falta de solucions

La iniciativa de tancar al trànsit els principals carrers comercials del centre d'Inca duita a terme durant aquesta legislatura ha suposat una important revalorització econòmica de la zona i aconseguir un espai de passeig per als ciutadans. L'execució de les obres i el seu resultat final està suposant tanmateix un important maldecap per als responsables municipals, i el mal acabat del paviment utilitzat ja ha provocat nombrosos accidents de vianants en transitar per aquests carrers.

Les obres de pavimentació, duites a terme per l'empresa Construcciones Man i finançades a través del pla Mirall, s'han realitzat mitjançant un sistema d'empedrat encaixat amb unes petites rajoles d'uns 15 centímetres de llarg per 10 d'ample. Des dels primers dies després de la seva instal·lació els problemes es van fer evidents i les rajoles de les zones més transitades, com el carrer Major i Bisbe Llompart es començaren a aixecar. A les zones on hi ha passos per a vehicles el paviment no suporta la pressió i en alguns llocs s'han produït petits enfonsaments.

A part de la incomoditat que suposa transitar sobre les rajoles desencaixades, alguns vianants, especialment persones majors, han sofert caigudes per ensopegar amb algunes d'elles. A l'Ajuntament es tem la presentació de demandes per danys i perjudicis com ja s'han rebut per contratemps de ciutadans soferts en altres zones de la ciutat.

L'equip de govern popular ha treballat des d'un principi en la recerca de solucions per a l'evident mal acabat de les zones per als vianants però sense obtenir fins ara cap resultat apreciable. Al principi es va estudiar que els problemes al paviment estiguessin motivats per la filtració dels conductes subterranis d'aigües residuals. Aquesta primera explicació es va descartar després de comprovar que el problema era la mala subjecció de les rajoles realitzada per la constructora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris