nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

La nova escoleta municipal obrirà el pròxim curs 2003-2004

Les obres ja han començat al costat de les del futur centre sanitari

Les obres de la nova escoleta municipal de Sineu, per a infants de 0 a 3 anys, ja han començat a fi que estiguin acabades per al pròxim curs escolar 2003-2004. El centre s'ubicarà en el polígon industrial, al carrer Bernadí Font, al costat del futur centre sanitari també en construcció i on es trobava anteriorment el parc verd. De fet, la mateixa empresa constructora, Construcciones Ortiz, s'està encarregant de realitzar les dues obres al mateix temps.

L'aixecament d'una nova escoleta per a nins de 0 a 3 anys era una necessitat per a Sineu, perquè l'actual centre no reunia les condicions adequades. Aquest fou un dels compromisos de la tinent de batle, Apol·lònia Llull, quan va decidir deixar el PP per donar suport a una moció de censura presentada per Sineuers Independents.

El pressupost inicial de les obres és d'uns 300.000 euros (50 milions de pessetes) i es preveu que el Consell de Mallorca es faci càrrec del 70% del cost total. Així mateix, l'Ajuntament de Sineu va demanar finançament a la Conselleria d'Educació del Govern mitjançant una línia d'ajudes que es va obrir per a escoletes de 0 a 3 anys.

El nou centre escolar tindrà una aula polivalent, un despatx per a la direcció i un pati d'uns 200 metres quadrats. Es preveu que aquesta escoleta tengui cabuda per a cinquanta nins i nines. Actualment un total de 35 infants fan servir les instal·lacions del convent on hi ha l'escoleta. Simultàniament a les obres, a l'Ajuntament es treballa en la redacció d'un reglament intern que organitzarà el funcionament del centre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris