algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Les finques públiques: un refugi per romandre dins la naturalesa

Medi Ambient ha editat un tríptic que informa sobre les cases de refugi

La Conselleria de Medi Ambient ha editat uns tríptics que informen sobre les cases de refugi ubicades a les finques públiques d'Albarca, es Verger i s'Alqueria Vella, que han estat rehabilitades amb l'objecte d'allotjar excursionistes, estudiants i investigadors.

Les finques públiques tenen una extensió de 1.600 hectàrees, aproximadament. Per a la protecció, gestió i explotació sostenible dels seus recursos es va crear el Consorci d'Albarca-Es Verger, figura que integra de manera coordinada i participativa les direccions generals de Biodiversitat, Agricultura, Patrimoni, Coordinació turística, Cultura i Joventut del Govern de les Illes Balears, la Secretaria General Tècnica de Presidència i l'Ajuntament d'Artà.

La caseta de s'Arenalet, utilitzada antany com a casa d'estiueig, és avui un refugi públic. Situada a tocar de la platja de s'Arenalet des Verger, pretén oferir una estada tranquil·la tant a grups d'excursionistes com a famílies acostumades a fer camí. Disposa de 18 places, tres habitacions de 2 places i 3 habitacions de 4 places, amb bany individual complet. Com a servei comunitari hi ha una cuina totalment equipada.

La caseta des Oguers era antigament l'estança dels guardes de les eugues dels senyors. L'ús actual de la casa és per a estades llargues de voluntaris i col·laboradors i es mantindrà obert durant tot l'any. La caseta té una capacitat per a 10 persones distribuïdes en quatre habitacions amb dos banys complets i disposa d'una cuina ben equipada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris