algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
14°

El pàrquing del Campet des tren està supeditat a un pas soterrani

L'Ajuntament vol que SFM suprimeixi el pas a nivell per als vehicles

L'Ajuntament d'Inca no començarà a treballar en el projecte de construcció d'un aparcament de vehicles a la zona coneguda com el Campet des tren fins que Serveis Ferroviaris de Mallorca no comuniqui si finalment construirà un pas soterrani per evitar les vies del tren a la zona.

Des del consistori inquer s'ha instat en diverses ocasions l'empresa ferroviària que dugui endavant la supressió del pas a nivell que du fins a la barriada de Crist Rei però encara no s'ha rebut a l'Ajuntament una resposta concreta. Segons explica el regidor d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, el projecte de construcció de l'aparcament des Campet des tren està condicionat per la possible supressió del pas a nivell i la construcció d'un pas soterrani. «Si SFM compleix les nostres demandes, el pàrquing de la zona possiblement podrà ser major en nombre de places». Seguí considera que si s'habilita un gran aparcament a la zona amb les actuals condicions circulatòries, «es crearan greus problemes de trànsit perquè el pas a nivell és un lloc molt conflictiu i el creixement de la barriada de Crist Rei ha augmentat considerablement el trànsit».

Les informacions que es tenen a l'Ajuntament d'Inca són que Serveis Ferroviaris sí té prevista la construcció d'un pas soterrani per a vianants però encara està valorant la possibilitat de soterrar el pas per a vehicles. De fet, en les darreres setmanes SFM ha portat a terme una sèrie de millores en aquest pas a nivell les quals han consistit en la reparació de les vies i en la instal·lació d'uns panells per acabar amb el renou dels vehicles quan passen per damunt elles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris