algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Treballadors d'SFM exigeixen a l'empresa que millori les condicions de seguretat

Les parts es reuneixen el pròxim dilluns en el TAMIB per intentar arribar a un acord

C.M. Inca.
El comitè d'empresa de Serveis Ferroviaris de Mallorca exigirà el pròxim dilluns a aquesta empresa pública adscrita a la Conselleria d'Obres Públiques del Govern que millori les condicions de seguretat. Està previst que ambdues parts es reuneixin al Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB) per intentar arribar a un principi d'acord i desconvocar les dues jornades de vaga previstes per als dies 31 de desembre i 3 de gener.

Els treballadors entenen que la «seguretat és la base sobre la qual s'estableix l'empresa: per això, aquesta ha de ser la base». Així mateix, afegeixen el que «no és lògic és que els treballadors a l'hora d'acudir al lloc de treball tinguin la inseguretat que afectarà amb el temps a la seva salut i pot generar problemes en el desenvolupament del servei».

Des del comitè assenyalen que la solució passa per disposar de trens cada mitja hora entre Inca i Palma, millorar el servei a l'estació que mou més viatgers, disposar de més personal i dels trens necessaris per moure aquests combois amb un control, així com la desaparició de les jornades partides.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris