algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

Devers 200 treballadors de l'Hospital reclamen la dimissió de la gerència

Comissions Obreres comenta que «en alguns serveis es treballa de forma inhumana»

83508

Unes 250 persones reclamaren «un hospital sense llistes d'espera».

A.BASSA.Manacor.
Al voltant de 200 professionals de la Fundació Hospital de Manacor tornaren a concentrar-se davant l'edifici per sol·licitar una vegada més «la dimissió de la gerent», demanar «responsabilitats polítiques» i «mostrar la seva solidaritat amb els traumatòlegs sancionats». Dos d'ells seguiren la manifestació desde lluny i reberen els aplaudiments dels seus companys.

Els únics crits que es podien sentir era «Fora, fora!, gerent dimissió! Alguns tornaren a aferrar a les bates les fotografies dels metges expedientats i es mostrava una gran pancarta amb una fotografia del dinar que tingueren aquesta setmana la gerent, Caterina Ramón, amb els batles del Llevant on s'hi podia llegir: «Gerència de manteles y hospital de alpargatas». Una vegada més els manifestants parlaren de «acomiadaments injusts i desmentellament de servei de traumatologia.

El representant de la Federació de Sanitat de Comissions Obreres, Jaume Pou, recordà «les llargues llistes d'espera» en gairebé totes les especialitats: «hi ha sol·licituds preferents que en una setmana han d'estar resoltes i tenen data del mes d'agost; en ginecologia s'ha d'esperar un any i mig, hi ha llistes de sis mesos en traumatologia: 1.300 pacients que esperen per l'anestesista, 500 radiografies pendents i 1.000 mamografies, algunes ja s'han derivat a altres clíniques.

Pou demanà també responsabilitats: «que el polític de torn respongui a aquesta situació problemàtica» i en al·lusió a la consellera de Salut, Aina Salom, comentà que «parla que hi ha una situació normalitat i jo li dic, respectuosament, que si creu això ho ha de fer mirar».

Així mateix, des de Comissions Obreres es respongué a les declaracions fetes dijous per la Federació de veïns que deia que hi havia «metges que en solidaritat als traumatòlegs havien deixat d'atendre». «El personal treballa amb les mateixes ganes, en alguns serveis per atendre a tothom fins i tot es treballa de manera inhumana. Acabaran amb la seva salut».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris