algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Munar augura «sorpreses i canvis substancials» per a les eleccions

La presidenta del Consell va fer balanç de la gestió de la legislatura

T. GARCIES. Palma.
La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, va augurar ahir que el 2003 «serà un any de grans sorpreses i novetats electorals» i que «es produiran canvis substancials» en la configuració política de les Balears després dels propers comicis del mes de maig.

Munar va realitzar aquest aventurat pronòstic, en la tradicional recepció de Nadal amb els mitjans de comunicació i amb els portaveus de tots els grups polítics del Consell, després de manifestar que donava als mitjans aquest titular. La presidenta sentencià que «hi haurà un corriment electoral de vots molt més important del que donen les enquestes i evidentment afavorirà molt UM».

Al seu discurs, Munar va recordar que el primer any hi havia «molts dubtes de si el Pacte acabaria la present legislatura i ara tenim ben clar que si ho farà». Munar va manifestar que tots els grups polítics, fins i tot el de l'oposició crec que poden estar molt satisfets, perquè s'ha produït un avanç molt important en el grau d'autogovern sobretot motivat per la forta empenta donada per la Llei de consells.

Per la presidenta, «anam per bon camí, ja que estam aconseguint una administració molt més propera als ciutadans». Munar aprofità l'avinentesa per fer un petit repàs de la gestió duita a terme pel PSM i UM al front de la institució insular. D'aquesta manera, va posar un especial accent en la política social duita a terme i donà «més atenció a col·lectius com els infants, la gent gran o les persones amb necessitats econòmiques. «Hem tingut solucions per a tothom».

Munar també va posar com a exemple de feina el volum d'obres que s'han encetat en la millora de les carreteres de Mallorca en només 10 mesos, des que es varen traspassar les competències del Govern al Consell. Ironitzà també amb el fet que «fins i tot tenim queixes per part de gent quan es fan massa coses», en referència a les queixes rebudes per part d'alguns usuaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris