nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Rosselló anul·la la reunió amb els batles de Tramuntana per la pressió del Govern

La consellera compleix les ordres d'Antich i presenta la proposta a la resta de l'Executiu

63814

Rosselló s'ha convertit en protagonista des que va presentar la proposta de protecció de Tramuntana.

JOAQUIM TORRES.Palma.
El Govern balear va reconduir ahir la polèmica creada arran de la presentació de la proposta de protecció de la serra de Tramuntana i va obligar la consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, a anul·lar la reunió prevista per al proper set de gener amb els batles afectats fins que es consensuï un document entre els membres de l'Executiu.

En una reunió tranquil·la, la titular de Medi Ambient, el director general de Biodiversitat, José Manuel Gómez, i l'equip multidisciplinar que va elaborar l'estudi sobre la serra de Tramuntana van presentar ahir a la resta de consellers la proposta tècnica de parc natural. Malgrat que en la roda de premsa posterior a la reunió del Govern el conseller de Presidència, Antoni Garcias, va apuntar que se seguiria el calendari previst i se celebraria la reunió amb els batles, la consellera Rosselló va confirmar el seu ajornament.

Margalida Rosselló va afirmar que la trobada amb els responsables municipals es realitzarà, però es deixarà més temps a la resta de conselleries perquè puguin estudiar en profunditat la proposta. La consellera va explicar que la reunió encara no s'havia convocat oficialment i només s'havia apuntat el dia set com una possible data.

Tot i que les reunions celebrades ahir al Consolat de la Mar serviren per rebaixar la tensió política entre la consellera verda i altres membres de l'executiu, els representants del PSM i del PSIB continuen molestos amb la forma d'actuar de la conselleria de Medi Ambient.

Ahir, tant Margalida Rosselló com el portaveu del Govern coincidiren a treure ferro a la polèmica sorgida arran de la futura reunió amb els batles. El conseller de Presidència va explicar que «s'està complint el calendari previst», «la reunió amb els batles és una més» i «la situació està reconduïda». Segons Antoni Garcías, s'estan seguint les ordres donades pel president Antich en el passat Consell de Govern i «es farà un debat tranquil» de la proposta de protecció de la serra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris