muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
13°

Rosselló desobeeix Antich i convoca a una reunió els batles de la Serra

Creix la pressió dins el PSOE per destituir la consellera verda

La consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, continua amb les passes per tal de presentar públicament la proposta del parc de la Serra, malgrat que el president, Francesc Antich, va vetar qualsevol nova actuació i ho supedità a un acord entre totes les forces del Govern. Rosselló ha convocat per al proper 7 de gener a Sóller els batles dels municipis afectats pel futur parc per explicar-los el projecte tot i que fins a l'habitual reunió del Govern d'avui no es tenia previst negociar quina havia de ser l'estratègia pública a seguir a partir d'ara. Aquesta situació ha crispat encara més els ànims entre els màxims responsables del Pacte, principalment PSM i PSOE.

La direcció nacionalista va reunir dimarts els batles i regidors que té als municipis de Tramuntana i es va decididir que si acudeixen a la reunió de dia 7 posaran de manifest la seva negativa frontal que la Conselleria de Medi Ambient intervengui directament en la gestió del futur parc. Al seu lloc, el PSM proposarà la creació d'un consorci en què els ajuntaments hi tinguin un pes important.

Fins a despús-ahir els ajuntaments afectats no varen rebre la proposta completa del nou parc. El PSM considera que el temps per estudiar el document és insuficient tenint en compte les festes de Nadal i per això no garanteixen la seva presència a la convocatòria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris