algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
17°

«Els traumatòlegs no atenen la gent per solidaritat amb els expedientats»

El president de la Federació de Veïns, Oliver, critica els metges

El president de la Federació de Veïns de Manacor, Antoni Oliver, va denuncià ahir en roda de premsa que «els traumatòlegs de l'Hospital, per donar el seu suport a uns companys, deixen mal atesos uns pacients» i hi insistí explicant que «per solidaritat s'han negat a fer certes intervencions mèdiques». El representant dels veïns de Manacor va anar més enllà manifestant que alguns traumatòlegs «han demanat vacacions, que és una manera molt elegant de solidaritzar-se amb els expedientats».

El president de la Federació de Veïns, que va fer la roda de premsa amb comerciants com ara Joan Egidos, que aprovà les seves manifestacions, posà l'exemple de tres pacients que, segons ell, han estat víctimes del tarannà dels traumatòlegs: E.P, J.N. i M.C.R. de Manacor, Felanitx i Capdepera han hagut d'anar a Muro o a Palma perquè els atenguin. «Nosaltres, en solidaritat amb ells, demà "avui" no anirem a la manifestació de CCOO» a favor dels traumatòlegs expedientats. Davant d'aquesta situació, Oliver demana a la gerència de l'Hospital que «miri i investigui si hi ha més casos» com els tres esmentats.

Referint-se als tres traumatòlegs expedientats, Oliver afirmà que «és una decisió presa per la gerència i nosaltres ni hi entram ni en sortim; només volem que en anar a l'Hospital ens atenguin bé».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris