algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El Govern ja té enllestit el projecte d'habitatges de promoció oficial

La revisió de la normativa recull els terrenys destinats a l'actuació

La Conselleria d'Obres Públiques del Govern, mitjançant la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge, ja té enllestit un projecte per construir al centre urbà de Sineu una promoció de vuit habitatges de protecció oficial. Així ho ha comunicat a l'Ajuntament de Sineu, el qual precisament el passat dimarts aprovà inicialment, amb els vots de l'equip de govern, la revisió de les Normes Subsidiàries municipals.

En aquesta revisió els responsables municipals ja han previst dues unitats d'actuació per construir habitatges de protecció oficial. La promoció per la qual la Conselleria ja té preparat el projecte s'ubicarà a uns terrenys que es troben darrere de l'actual centre sanitari, al carrer Hospital. A part d'aquesta actuació, l'Ajuntament també té previst realitzar una altra promoció oficial d'habitatges al costat del vial de Tramuntana, i segons les primeres estimacions, es podrien construir fins a 10 o 12 habitatges.

Durant el ple extraordinari en el qual s'aprovà la revisió de la normativa urbanística, el portaveu del Partit Popular, Josep Oliver, criticà el que segons ell és una excessiva política d'expropiacions per part de l'equip de govern per tal de portar a terme les diferents unitats d'actuació previstes a la normativa. Oliver digué que la suma de les expropiacions podria arribar als 600.000 euros i demanà més compensacions amb solars.

Dues veïnes del municipi participaren una vegada acabat el ple i criticaren els criteris de valoració que s'han seguit per algunes propietats seves i la manca d'informació que han rebut per part de l'Ajuntament. El batle Andreu Matas els va remetre als tècnics redactors de la normativa, presents a la sessió extraordinària, per tal que ells expliquessin els criteris que han seguit en aquest sentit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris