algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Els jutjats resolen que l'habitatge del regidor d'Urbanisme és legal

El PP denuncià als tribunals l'expedient d'aquesta obra en sòl rústic

El Jutjat Contenciós administratiu de Palma ha resolt que les obres realitzades a l'habitatge del regidor d'urbanisme de l'Ajuntament de Son Servera, Miquel Àngel Villalonga (PSM), són legals. El PP havia interposat un recurs de reposició el març del 2000 contra l'acord de la comissió del 22 de novembre de 1999 en la qual es concedia llicència de legalització de les obres d'habitatge unifamiliar executades sense llicència. «Ha quedat plenament demostrat que tot això ha estat una persecució política», comentava l'edil nacionalista.

La denúncia, feta en nom del portaveu popular, Miquel Àngel Calviño, sol·licitava la nul·litat de la llicència per la legalització de la reforma en base a una sèrie de motius com «que la llicència fou donada sense l'autorització de la Comissió Insular d'Urbanisme perquè no s'havia sol·licitat l'autorització del departament de carreteres de la CAIB i perquè la parcel·la objecte de legalització està a menys de 100 metres del sector 10 de les NS».

Els fonaments de dret de la Sentència són que «ja que no és un nou habitatge no és exigible l'informe previ i vinculant de la CIUM; la totalitat de la parcel·la està exclosa de la franja inedificable de 100 metres que determinen les NS perquè el sector 10 ja estava desclassificat i finalment les obres es troben a una distància superior als 18 metres comptats des de l'aresta d'esplanació de la carretera, i per tant no necessita l'informe de l'Organisme titular de carreteres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris