cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

L'Hospital donarà una solució aquesta setmana a les baixes de traumatologia

Mentre s'ocupen les places, els casos més urgents es desvien a altres centres

70430

La gerència de l'Hospital de Manacor té l'esperança de solucionar el problema.

M. FUSTER. Manacor.
Els problemes que es deriven de les baixes ocasionades per la sanció a tres traumatòlegs de l'Hospital de Manacor podrien quedar solucionats aquesta setmana. Des de la gerència de la Fundació han explicat que «aquesta setmana es donarà una solució per aquestes baixes; mentrestant, s'intentaran desviar els casos més urgents a altres centres com Sant Joan de Déu o Son Dureta, a Palma».

Des de la Fundació han expressat que «durant els darrers dies s'han mantingut contactes i reunions amb especialistes i pareix que tot va per bon camí». De moment, la Fundació Hospital de Manacor ha convocat tres places de metges especialistes en cirurgia ortopèdica i en traumatologia. El contracte de feina serà de caràcter indefinit, si bé hauran de passar quatre mesos de prova. El lliurament de sol·licituds serà fins el dia 8 de gener de 2003.

D'altra banda, des de la Fundació han criticat el fet que «tres traumatòlegs de la plantilla han agafat les vacacions mentre hi ha tres metges de baixa arran de la sanció, i han deixat així la població sense servei». Així es remarcava que en aquests moments només hi ha un especialista a l'àrea de traumatologia.

L'associació de facultatius de l'Hospital ha denunciat que les llistes d'espera passen de 16.000 persones. En aquest sentit, des de la Fundació de l'Hospital han manifestat que l'any 2001 hi va arribar a haver un total de 8.502 persones en llista d'espera, de les quals 1.425 estaven pendents d'una revisió. Enguany, la llista d'espera és de 9.261 persones i hi ha pendents de revisió un total de 5.300 persones.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris