algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Autoritat Portuària millorarà el 2003 l'espigó i les voreres del Marítim

La inversió al port de Palma l'any que ve serà de 9,4 milions d'euros

Autoritat Portuària de Balears invertirà l'any vinent 9,4 milions d'euros al port de Palma, 600.000 euros més que en el present exercici, segons explicà Francesc Triay, president de l'organisme de gestió de ports de l'Estat. L'ampliació de l'esplanada per a la terminal de ferris al moll Vell figura entre els projectes a dur a terme amb un pressupost de 3 milions. Autoritat Portuària, a més, continuarà les obres a les passarel·les al moll de Ponent, projecte que ja inicià enguany. El 2003 es durà a terme una inversió d'un milió d'euros.

Una de les actuacions de major rellevància, segons Triay, serà la millora de l'espigó del dic de l'Oest, des de l'Escola Nàutica fins al final. L'obra preveu l'eliminació de les barreres arquitectòniques. Així, les escales seran substituïdes per rampes, es pavimentarà el passeig i es milloraran les baranes d'acer. També s'aprofitarà l'obra, que costarà més de 850.000 euros, per enterrar cables i la fibra òptica.

L'any que ve així mateix es continuarà la millora de la vorera del passeig marítim des del Club de Mar fins al curs de la Riera, reforma que també inclourà la millora de l'enllumenat i la canalització subterrània. L'actuació es desenvoluparà en tres trams i tindrà un pressupost d'1.800.000 euros. A la zona del moll de les «golondrines» es millorarà el paviment. En el tram següent, fins al curs del torrent de Son Armadans, es pavimentarà i ampliarà fins a quatre metres i mig la zona de passeig.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris