cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Desenes de llars reberen la matinada passada telefonades anònimes

Telefónica nega que sigui un error seu i apunta a un possible bromista

Desenes de llars de la comarca de Llevant i de Palma han rebut durant les matinades del dia 17 i 18 telefonades anònimes quasi de manera simultània. A Manacor, Son Servera, Felanitx, Cala Millor i en algunes barriades de Palma aquest va ser ahir tema de conversa entre els veïns. Segons els afectats que s'han posat en contacte amb Diari de Balears, les llars rebien telefonades a altes hores de la matinada, entre les 3 i les 5, i quan els usuaris responien a l'aparell sentien un renou semblant al que fan els faxos.

Curiosament no en totes les localitats es varen produir les telefonades a la mateixa hora. Així, segons testimonis, a Manacor el son dels veïns es va veure interromput entre les 4 i les 5 de la matinada, mentre que a Felanitx i a Palma va ser un poc més prest.

Una altra curiositat és que la major part dels aparells afectats per aquestes cridades misterioses començaven per 971 (número assignat a Balears) i per 5 (assignat a molts de telèfons de la comarca de Llevant). No obstant això, en municipis on comencen els telèfons per 9715, com a Sant Llorenç des Cardassar, fins ahir l'Ajuntament no tenia constància que els veïns haguessin rebut aquestes trucades tan inoportunes.

Així i tot, a les llars afectades la primera reacció dels veïns va ser que havia estat un error, però durant el dia d'ahir els perjudicats es començaren a adonar que no eren els únics que havien perdut el son per les telefonades. Això va originar que molts s'interessassin personalment per posar-se en contacte amb Telefónica per tal de presentar una queixa.

Les primeres queixes que va rebre l'operadora arribaren dimarts dematí, després de la primera matinada de cridades. Segons fonts oficials de la companyia consultades per aquest diari, Telefónica ha fet ja una investigació i ha estudiat la possibilitat de si era un problema amb el sistema de commutació, però no hi han trobat res.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris