algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

La nova estació marítima del moll Vell començarà a construir-se el 2003

L'Autoritat Portuària aprovà la modificació del Pla especial del port

Autoritat Portuària iniciarà el pròxim any la construcció d'una moderna estació marítima al moll Vell. El consell d'administració d'aquest organisme va donar llum verda ahir a la modificació del Pla especial del port de Palma que preveu la reconversió dels molls comercials en terminal per a passatgers.

Francesc Triay, president de l'Autoritat Portuària, va explicar ahir que «és el moment d'accelerar els tràmits perquè existeix un acord pel qual el Ministeri de Foment finança el 50% del cost de les obres a través dels Fons de Cohesió. S'ha de consolidar aquest compromís».

Les obres es desenvoluparan en el quatrienni 2003-2006 i tindrà un cost de 36 milions d'euros.
La construcció d'un vial d'accés a l'estació, la recuperació del passeig-mirador de sa Riba i noves superfícies obertes per a aparcaments i transport públiques, exigiran un desplaçament de l'escullera ampliant amb 57.000 metres quadrats la plataforma dels molls comercials. L'espectacular creixement dels passatgers tant de les línies regulars com els de creuers justifica, per Francesc Triay, la creació d'aquesta nova terminal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris