muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

Espectacular bolcada d'un camió a Palma a causa d'un excés de velocitat

El vehicle quedà travessat a la rotonda de Son Valentí i provocà retencions importants

Un camió formigonera carregat de ciment va bolcar ahir matí a la rotonda del polígon de Son Valentí, poc abans d'arribar al cementeri de Palma, i va provocar retencions de trànsit considerables. El conductor del vehicle, la identitat del qual és Martín A.Ll., va ser traslladat per una ambulància fins a la Clínica Juaneda, on se li va efectuar un reconeixement mèdic. Fonts sanitàries van explicar que, malgrat l'aparatosa bolcada en la qual que es va veure implicat, el conductor va sofrir lesions lleus i el seu estat de salut no corre perill.

L'esdeveniment es va produir devers les onze i vint del matí. El camió venia per l'autopista d'Andratx i va agafar la sortida del cementeri en direcció al centre de Palma. Pel que sembla, en agafar la rotonda massa ràpid, el remolc del camió es va desplaçar. El conductor va perdre el control del vehicle, que va bolcar i va quedar travessat enmig de la carretera.

D'immediat es van desplaçar al lloc efectius de la Guàrdia Civil de Trànsit, Bombers de Palma i personal de la Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca. Igualment es va avisar una grua de grans dimensions per retirar el camió. Els agents de la Benemérita van regular la circulació. En alguns moments les coes de cotxes als accessos a la rotonda van ser considerables, ja que per l'interior només podien passar un a un i no es podia usar el carril per anar des de l'autopista al centre de Palma. El personal de la Direcció de Carreteres col·locà senyals de perill per advertir de l'esdeveniment als conductors.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris