algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

L'Hospital quedà només amb un metge al servei de traumatologia

El personal insta els usuaris a participar en la concentració de divendres

M.FUSTER. Manacor.
El servei de traumatologia va quedar ahir amb un sol metge, que va haver d'atendre les consultes externes, les de la planta i les possibles urgències. Aquesta circumstància fou denunciada ahir per Comissions Obreres.

Manel García, representant de l'àrea sanitària per aquest sindicat, va expressar que «aquest matí -ahir per als lectors- el servei de traumatologia ha quedat quasi desmantellat. Resulta que ahir un dels traumatòlegs de la plantilla no va acudir a l'Hospital perquè ha trobat feina en un altre lloc, i el cap de serveis es va quedar tot sol i obligat a realitzar les consultes de planta, les externes i atendre les possibles urgències que poguessin sorgir durant el dia».

Aquest fet fou desmentit des de la Fundació Hospital de Manacor, que manifestaren a aquest diari que no tenien constància que cap dels traumatòlegs dels que queden s'hagi donat de baixa. No obstant això, varen explicar que el fet que el cap de servei quedàs tot sol a l'àrea de traumatologia podia ser causada per la baixa dels tres traumatòlegs sancionats i pels possibles dies lliures o torns dels altres metges que hi ha en aquesta secció.

El sindicalista va criticar la «manca de previsió de la gerent Caterina Ramon, per no haver cobert les tres places dels tres metges sancionats abans que se'ls donàs de baixa a causa de les sancions. Consideram que això és intolerable», va afegir García.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris