nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Els batles del Llevant volen solucions a les llistes d'espera de l'Hospital

La gerència de la Fundació informà que es fa feina en la contractació de personal

74212

Els batles del Llevant es reuniren amb Caterina Ramon i amb Juli Fuster.

M. FUSTER.

M. FUSTER. Manacor.
Les llistes d'espera i la falta d'especialistes que s'estan constatant a l'Hospital de Manacor són tema de preocupació dels batles de la comarca del Llevant, els quals ahir mantingueren una reunió amb la gerent de la Fundació, Caterina Ramon i amb el gerent de l'Ib-salut, Juli Fuster.

Els batles de Manacor, Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera expressaren la seva preocupació pels darrers esdeveniments que s'han succeït a l'Hospital i manifestaren el seu malestar per l'escàs contacte que mantenen amb la Fundació, sobretot respecte de la informació.

Davant d'aquesta circumstància, les dues parts s'han compromès a mantenir una reunió cada sis mesos per tractar dels problemes que afecten l'Hospital de Manacor, i també es considera la possibilitat de tenir un altre representant municipal al Patronat, ja que per ara només hi és el batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM).

Els batles de la comarca del Llevant coincidiren a qualificar aquesta reunió de «molt positiva», ja que des de la gerència de l'Hospital i de l'Ib-salut els feren arribar paraules encoratjadores, en el sentit que el problema de les llistes d'espera està en vies de solució, ja que hi ha contactes amb especialistes que ben aviat faran part de la plantilla del personal sanitari.

La gerència va manifestar als batles que els problemes actuals es deuen a la fugida de professionals cap a l'hospital de Son Llàtzer i que, per tal de solucionar aquest problema, s'oferiran incentius econòmics importants per impedir que el personal se'n vagi. D'una manera més indirecta, els batles del Llevant mostraren el seu interès per la situació dels tres traumatòlegs que han estat sancionats i per les conseqüències que se'n poden derivar en aquest nou escenari.

Des de la gerència es va explicar que el Patronat ha optat per la sanció més petita davant d'uns fets que l'Hospital qualifica de molt greus i que, en principi, tenen previst contractar quatre especialistes per cobrir aquestes baixes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris