muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Fageda ordena que no s'empri pus paper reciclat a l'Ajuntament

Ha donat l'ordre «per millorar la imatge de l'administració municipal»


L'Ajuntament de Palma deixarà d'emprar paper reciclat a partir del mes de gener de l'any que ve. L'excusa posada per l'administració presidida per Joan Fageda és «millorar la imatge de l'administració municipal i atendre millor els ciutadans».

Aquesta decisió ha estat comunicada a tots els departaments de l'Ajuntament de Palma a través d'una circular de secretaria signada el passat 23 d'octubre pel secretari general de Cort, el senyor Agustí Estela i compta amb el vistiplau rubricat del batle Joan Fageda. Curiosament aquesta circular ha estat transmesa a tots els departaments amb el paper reciclat que la casa fa servir sempre.

El paper que s'emprarà a partir del mes de gener és paper ecològic de color blanc «en tota la documentació que hagi de sortir de l'Ajuntament. El remanent de paper de color que quedi serà utilitzat només per a documentació interna. Quan s'acabin les existències de paper de color tota la documentació es tramitarà sempre amb paper ecològic de color blanc».

Les remeses de paper reciclat que quedin «serà utilitzat només per a documentació interna. Quan s'acabin les existències de paper de color tota la documentació es tramitarà sempre amb paper ecològic de color blanc».

Que ningú no s'engani. El paper ecològic no és paper reciclat. L'única diferència que hi ha és que aquest paper no ha emprat procediments tòxics, especialment basats en l'ús del clor, per ser blanquejat. El paper reciclat convencional és l'únic que realment estalvia la tala d'arbres en la seva producció, mentre que l'ecològic només empra processos productius menys contaminants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris