algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Alomar demana als hotelers un canvi d'actitud per adequar-se a la nova situació del mercat

Presentà la nova imatge de marca de les Balears


El conseller de Turisme, Celestí Alomar, demanà ahir als empresaris hotelers que modifiquin la seva actitud i no tan sols quant a les relacions amb aquesta Conselleria, sinó també envers el producte que ofereix l'Arxipèlag en un context de canvi de tendència del mercat turístic cada vegada més consolidat. Alomar, que ahir felicità el Nadal amb tot el seu equip, qualificà aquest canvi del mercat de «radical», ja que s'ha augmentat l'oferta d'altres destinacions mentre la demanda es manté.

Per Celestí Alomar, el 2002 ha estat un «any important» per dues qüestions: la primera, aquestes noves tendències a les quals haurà de adequar-se l'oferta turística i, també, per la posada en marxa de l'ecotaxa, el Fons de Rehabilitació que comporta aquest tribut i els projectes que es desenvoluparan amb la seva recaptació, «que ja són coneguts pels ciutadans». Segons Alomar, «s'ha fet feina i ben feta».

El conseller de Turisme insistí en la necessitat de transformar el producte, després del canvi de model turístic, del qual l'ecotaxa és el màxim exponent. Per això, digué que «ja ha passat el temps de la modernització, que és necessària, però no es pot romandre en el mercat amb un producte ja superat per altres competidors».

Alomar posà com a exemple les ofertes d'hotels amb habitacions petites, que són difícils de vendre en el mercat, i afirmà que «s'ha de realitzar una transformació profunda de la nostra oferta». El conseller de Turisme qualificà de «bon acord» el que s'ha signat recentment amb la Cambra de Comerç i Turespaña per promocionar les Balears en els mercats internacionals. De forma especial destacà la «reivindicació històrica» que cadascuna de les Illes tingués la seva campanya diferenciada, a la vegada que avançà la imatge corporativa que presentaran les Balears en les fires turístiques especialitzades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris