algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

«Sebastià era una bona persona i no es mereixia acabar d'aquesta manera»

La família de l'home assassinat a Palma està commocionada per la manera com fou trobat

J. JIMÉNEZPalma.
«Esperava que per Santa Catalina em telefonàs, perquè el meu cosí sempre complia, però no ho va fer i vaig començar a sospitar que li podia haver passat alguna cosa dolenta. El que li han fet és terrible, Sebastià era una bona persona i no es mereixia acabar d'aquesta manera». Catalina Mut era la parenta de Sebastià Monserrat que mantenia un contacte més directe amb ell i ahir la dona, veïna de Llucmajor, se sentia destrossada per la notícia de l'assassinat del seu cosí.

Catalina va explicar que l'agost passat va parlar per darrera vegada amb el mort i que des de llavors s'havia intentat posar en contacte amb ell moltes vegades, sempre amb resultats infructuosos: «El seu contestador automàtic és ple de missatges meus, perquè telefonava sovint a la seva casa de Palma i no l'hi trobava. En principi em pensava que era de viatge, perquè li agradava viatjar, però després em vaig començar a preocupar», manifestà.

La veu d'alarma dels familiars de Sebastià Monserrat va permetre que la Policia trobàs dissabte el seu cadàver, cosit a punyalades, en un pis del carrer Pere Llobera de Palma. Francisca Mut, una altra de les cosines, va referir que la víctima havia viscut a Llucmajor fins que va morir la seva mare, fa tretze anys. Llavors, Sebastià va deixar la seva casa del carrer Sant Joan i va partir a Palma, on va comprar un pis a la porta de Sant Antoni. Hi va residir fins fa un any i mig, quan l'hi expropiaren, i es va traslladar a l'habitatge de Pere Llobera.

Sebastià de cas coixiner, tal com era conegut a Llucmajor, acabava de fer 76 anys i els seus coneguts recorden que «darrerament anava amb algunes companyies masculines una mica rares». Fa quinze dies, el jubilat es va presentar a la seva antiga casa del carrer Sant Joan -que encara era de la seva propietat- amb un jove i amb un altre senyor, que segons va dir als veïns era advocat. «El més jove, segons ell, li feia les portes netes, però el problema era que Sebastià vivia de rendes i tenia una bona posició i algunes persones se n'aprofitaven», va assenyalar un dels testimonis d'aquell encontre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris