algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

El GOB dóna el premi Ciment 2002 a la Federació Hotelera de Mallorca

Els ecologistes reconegueren amb l'Alzina la tasca dels voluntaris de Galícia

El GOB concedí ahir els premis mediambientals dolents i bons de l'any 2002, els Ciment i Alzina.

En la categoria negativa, el primer premi Ciment fou per a la Federació Hotelera de Mallorca; el segon, per Demarcació de Costes de les Balears; i el tercer, pel Govern espanyol per la seva actuació en la crisi dePrestige.

Així mateix, i durant el dinar anual que tingué lloc al restaurant Can Arabí de Binissalem, prop d'uns dos-cents afiliats del GOB decidiren guardonar amb el primer premi Alzina els voluntaris de Galícia; el segon fou per al periodista Miquel Piris, i el tercer per l'associació Músics per la Llengua.

Amb aquests guardons el GOB premia aquelles persones o institucions que han duit a terme iniciatives en favor del medi ambient (Alzina) i castiga amb el Ciment aquells que han duit a terme polítiques poc solidàries i contràries a la natura (Ciment).

El GOB castigà la Federació Hotelera de Mallorca «per una duríssima oposició a l'ecotaxa»; Demarcació de Costes, per la regeneració artificial de les platges i els passejos duits de les Balears; i el Govern espanyol, per la «la manca de previsió i la mala actuació» en l'enfonsament dePrestige.

En canvi, el GOB reconegué la tasca dels voluntaris de Galícia que ha estat «el contrapunt del desastre dePrestige»; la feina de Miquel Piris com impulsor de la Marxa del Tren de Llevant, i el compromís de Músics per la Llengua catalana.

Al dinar també es lliuraren els premis Alzina de l'any passat. La consellera de Medi Ambient, Margalida Rosselló, obtingué l'Alzina 2001 en reconeixement per la creació del parc natural de Llevant. També recolliren l'Alzina 2001 els membres de la Plataforma en defensa de Sant Jordi i representants de la Coordinadora Salvem ses Ufanes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris