muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

La Sala es mobilitzarà si el Govern no fa accessos en el desdoblament

La reforma de la carretera deixa mal comunicats alguns veïns

L'Ajuntament de Montuïri està disposat a mobilitzar-se si el Govern no dóna una solució al problema dels veïns que es veuran afectats pel desdoblament de la carretera. Així ho va manifestar el batle de Montuïri, Gabriel Matas (PP).

«El projecte de desdoblament de Casablanca a Montuïri ja està aprovat. Tant l'Ajuntament com particulars han fet les seves pertinents al·legacions. El terme quedarà xapat amb aquesta reforma, hi haurà una sèrie de veïns que no tindran accés directe i la comunicació serà dolenta. Tenim el problema dels vehicles lents com els tractors que hauran d'anar per aquesta via i això és molt perillós, explicava Matas. El batle la setmana passada va anar a veure el projecte i es va entrevistar amb el cap de Carreteres per transmetre-li la seva preocupació i per mirar de trobar-hi una sortida. Des del Govern varen mostrar molt bona predisposició i comentaren que «des de Carreteres s'estudiarà quina és la solució més adient, ja que hi ha diferents alternatives. Ara el que ha de fer l'Ajuntament és una petició formal i per escrit. La solució podria ser o bé una carretera de serveis o bé un pas inferior. Es tracta de cercar la millor fórmula».

Matas comentava que «són molts els veïns que ens han fet arribar les seves queixes. No pot ésser de cap manera que no ens resolguin el problema, ja sigui una carretera de serveis que connectàs amb la futura rotonda des Revolt o bé un pont. Perquè si no és així nosaltres estam disposats a dur a terme les mobilitzacions que facin falta». El PSM de Montuïri ja advertí el batle del problema en el darrer ple i mostrà la seva preocupació per aquest tema.

El desdoblament entre Casablanca i Montuïri té la finalitat de millorar la seguretat viària a la carretera Palma-Cala-Rajada i donar més fluïdesa al trànsit. Aquesta sempre ha estat una carretera que té molta circulació i que està molt congestionada pel trànsit de vehicles lents.

En el terme municipal de Montuïri n'han estat afectades devers 77 finques. En el desdoblament es preveu la construcció de 6 rotondes i tres enllaços.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris