algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Els veïns de Pina tindran aigua potable després de molts d'anys

La xarxa ja estava feta i ara s'està construint el dipòsit regulador

El veïns de Pina després de molts anys podran disposar d'aigua potable. Aquesta era una vella reivindicació que es va incloure fa molt temps dins el consorci d'aigües del pla i ara serà una realitat. En aquests moments s'està construint el dipòsit regulador d'aigua i les canonades que connectaran el dipòsit amb la xarxa d'aigua potable del nucli urbà. El pressupost de l'obra és de 178.399, 85 euros que seran finançats íntegrament pel Consell de Mallorca.

La presidenta del Consorci del Pla, Antònia Ramis, explicà que «vàrem arribar a un acord amb el que era Cadagua per acabar d'executar les obres que afectaven els municipis integrats en el Consorci de Llubí, Pina i Algaida. Així hem firmat un conveni amb el departament de cooperació municipal del Consell per finançar les obres».

Ramis afegia que «el pou públic que ha d'abastir l'aigua no és potable i per aquest motiu hem fet un intercanvi amb un pou privat que la té bona. D'aquí s'abastirà, provisionalment, el nucli de Pina». S'espera que en dos mesos ja es pugui connectar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris