nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Matas critica la política econòmica del Pacte perquè és perjudicial

El ministre participà al sopar de Nadal del PP davant 1.400 persones


El president del PP balear, Jaume Matas, criticà ahir la política econòmica del Pacte i va demanar als militants del partit polític que facin sentir als ciutadans de les Illes que les coses no van bé amb l'actual Govern.

El president dels populars de les Illes va realitzar aquestes declaracions en el transcurs del sopar de Nadal organitzat pel PP al Casino i al qual van assistir 1.400 militants conservadors. Al sopar, no va revelar si encapçalarà la llista autonòmica dels populars.

L'eix central del discurs de Matas va consistir a tractar de demostrar que el govern del Pacte no només no ha millorat la situació dels ciutadans de les Illes, sinó que fins i tot ha empitjorat. Matas es va preguntar si les coses van ara millor o pitjor que abans i si les expectatives de treball i de futur són millors o han sofert un retrocés.

Matas assegurà que les polítiques no són neutrals, per la qual cosa el PP té l'obligació que els ciutadans siguin conscients que moltes de les mesures que s'estan adoptant no són encertades. Matas va dir que s'han de donar garanties als ciutadans perquè recuperin la confiança en el futur. Va afegir que el PP és un partit capaç de generar riquesa i de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de les Illes. Va precisar a més que aquesta política de generació de riquesa no és incompatible amb la necessitat de protegir el medi ambient de les Illes.

El president del PP va assegurar que aquest partit és portador de l'esperança i de la il·lusió de molts sectors de les Balears que contribueixen a generar riquesa i que corren perill amb plantejaments radicals.

A més dels candidats a la batlia de nombrosos municipis, al sopar dels populars van assistir a més el secretari general del PP, José María Rodríguez, la diputada Rosa Estaràs, el portaveu del PP al Consell, Jaume Font, el portaveu al Parlament, Joan Flaquer, la delegada del Govern, Catalina Cirer; el batle de Palma, Joan Fageda, i el president del PP de Mallorca, Pere Rotger. Durant el sopar es va presentar el pròxim anunci del Partit Popular i es van projectar uns altres dos vídeos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris