nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Costes sanciona la construcció il·legal d'un solàrium damunt l'aigua de la cala de Formentor

El PP critica que l'Ajuntament informàs favorablement sobre unes obres il·legals ja fetes

La Demarcació de Costes de les Balears ha incoat un expedient sancionador contra els propietaris d'una finca a la cala de Formentor en la qual s'ha construït damunt la mar un solàrium de formigó de 45 metres quadrats sense disposar de la corresponent autorització en domini públic maritimo terrestre. Els propietaris han recorregut la sanció inicialment imposada per Costes la qual puja als 14.397,41 euros, més les despeses de la restitució dels terrenys al seu estat anterior.

El PP de Pollença convocà ahir una roda de premsa sobre aquest assumpte per denunciar el que segons ells és un tracte de favor de l'Ajuntament als propietaris sancionats. El portaveu popular Joan Comas explicà que el passat 30 d'abril la comissió de govern de l'Ajuntament informà favorablement a Costes sobre l'autorització per realitzar les obres. «Resulta que segons l'expedient de Demarcació de Costes es descobreix que les obres ja s'havien realitzat il·legalment per aquelles dades, de manera que l'Ajuntament donà el vistiplau sense haver fet cap inspecció a la zona i sense preocupar-se per allò que s'havia de fer», criticà Comas.

El regidor d'Urbanisme de Pollença, Joan Cerdà (UM), explicà ahir mateix per la seva banda que com que es tracta d'un espai de domini públic maritimoterrestre, «l'únic organisme competent és Costes i a nosaltres simplement s'ens va sol·licitar un informe, el qual en cap cas és vinculant, i que fou favorable segons l'arquitecte municipal».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris