algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Una avaria deixa sense llum 8.000 abonats de Gesa a la Serra

Un dels grups de la subestació de Bunyola hagué de ser restituït

G.P./M.V. Palma.
Una avaria a la subestació que la companyia Gesa té a Bunyola va deixar ahir sense subministrament elèctric durant diverses hores 8.000 abonats de Bunyola, Sóller, Fornalutx, Santa Maria, Consell i Valldemossa. Fonts de la companyia de Gas i Electricitat van indicar que «exactament a les 10.49 es va avariar una de les cabines» de l'esmentada subestació.

D'immediat, un total de 20 operaris de la companyia es van desplaçar a Bunyola per solucionar el problema. Part d'ells es van encarregar de muntar un quadre provisional igual que el que s'havia avariat. La resta, des del centre de control, van intentar reposar el subministrament elèctric per vies alternatives.

A les 13.30 hores el nombre d'abonats que seguien sense llum era de 2.000. Des de la companyia es va apuntar que els operaris estarien treballant en la subestació de Bunyola fins que muntàs el grup provisional per solucionar el problema. A les 19.00 hores eren aproximadament uns mil abonats els que seguien sense subministrament elèctric. Fonts de Gesa van explicar que en aquests punts de la serra de Tramuntana no se solucionava el problema «perquè no era possible tenir una doble alimentació en tots els casos».

A Sóller, un portaveu de la companyia El GAS SA, que és l'encarregada de donar subministrament elèctric a tot el municipi, va explicar que a primera hora de la tarda s'havia reposat l'electricitat en bona part dels afectats per diverses vies alternatives, però que temien que en arribar la nit i creixès la demanda d'energia elèctrica, es produïssin noves apagades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris