nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

La possessió Sa Torre es rehabilitarà per convertir-se en hotel de luxe

El Consell deixa sobre la taula una altra iniciativa a cap Enderrocat


El Consell de Mallorca va aprovar ahir la declaració d'interès general per a la instal·lació en la possessió de sa Torre d'un hotel de cinc estrelles amb una capacitat de 193 places. La Comissió Insular d'Urbanisme va aprovar aquest projecte amb una sola prescripció, ja que el promotor del projecte, Vicente Grande, haurà de rehabilitar totes les cases de la possessió i tots els elements arquitectònics adjacents respectant l'arquitectura tradicional.

Aquestes prescripcions també obliguen els edificis annexos, com les quadres i les cavallerisses, que també es transformaran per convertir-se en habitacions. El projecte aprovat dóna l'autorització per pujar l'alçària d'aquests edificis, però també obliga el promotor a respectar l'arquitectura tradicional de tot el conjunt de les cases de la possessió. Per una altra, a la mateixa reunió de la Comissió Insular d'Urbanisme es va retirar de l'ordre del dia un projecte semblant al de l'hotel de la possessió de sa Torre.

El pla consistia a construir un hotel rural situat a les velles instal·lacions militars de cap Enderrocat. La proposta tenia comptava amb l'informe desfavorable dels tècnics, ja que es troba en una zona de màxima protecció segons la Llei d'Espais Naturals. A més d'estar declarat ANEI, aquesta zona també té la declaració de Zona Especial de Protecció d'Aus.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris