algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

El jurat popular absol dos dels tres acusats del crim de Pere Estarellas

Declara culpable d'homicidi el jove que confessà la mort de l'empresari


A les onze de la nit d'ahir es va conèixer el veredicte del jurat popular que ha estudiat el crim de l'empresari mallorquí Pere Estarellas, ocorregut el mes d'octubre de l'any 2000. El jurat, per unanimitat, va absoldre dos dels acusats, Sebastià Bibiloni i Juan Pedro Pérez, els quals s'acusava de robatori i d'assassinat. Tots dos han mantingut des del principi que no tenien gens de relació amb el crim de l'empresari.

El jurat, en canvi, per set vots a favor i per dos en contra, va declarar Josep Maria Cervelló, l'únic dels tres acusats que ha reconegut que havia mort l'empresari per robar-li al seu domicili, culpable, però no del delicte d'assassinat, que li imputaven el fiscal i l'advocat que representava la família de la víctima, sinó tan sols per homicidi. També el declara culpable del delicte de robatori. La decisió del jurat suposa l'absolució total per a Sebastià Bibiloni i per a Juan Pedro Pérez, defensats pels advocats Luis Moreno i Bartomeu Oliver, respectivament, però també representa complir una pena menor que la que demanaven les acusacions per a Josep Maria Cervelló.

El fiscal en cap de les Balears, basant-se en el veredicte, va demanar al jutge Xavier Mulet que condemnàs Cervelló a dotze anys per l'homicidi i a quatre més per robatori amb violència. Una pena gairebé igual sol·licità l'advocat de la família Estarellas. Eduardo Valdivia, defensor de Cervelló, va demanar una condemna de dos anys i sis mesos per l'homicidi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris