algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Dimiteix el comitè local del PP per la 'imposició' de Simarro

Continuen militant a l'espera d'una «explicació»

El PP de Sóller ja està dividit amb la dimissió, ahir vespre, dels components del comitè local. El motiu: la desestimació per part de la direcció del partit de la proposta de Bartomeu Pomar com a candidat a la batlia de Sóller a les properes eleccions i la decisió -que ells consideren «imposició»- de designar Carles Simarro per ocupar aquest càrrec. Segons els membres de la Junta «el president local del PP, Francesc Cañellas» (que no va assistir a la roda de premsa) «no dimitirà i intentarà formar una nova junta amb el sector oficialista».

Bartomeu Pomar i Tomàs Plomer, aquest darrer president del comitè electoral local que la setmana passada decidí proposar Pomar com a candidat, expressaren ahir juntament amb cinc altres components de la Junta el seu malestar i asseguraren sentir-se totalment defraudats de la direcció regional del Partit Popular.

Ahir mateix varen presentar al comitè regional de drets i garanties un escrit que elevaran avui a nivell nacional en el qual asseguren que la decisió del comitè electoral insular que s'inclinà per Carles Simarro, «és capriciosa i injusta» i que com a afiliats al PP se senten «moralment humiliats». És per això que demanen que «en el termini més breu possible» expliquin els motius pels quals no es va tenir en compte la seva opinió a l'hora de triar el candidat ja que asseguren que «coneixen més el poble que els que han pres la decisió», esperant que aquesta es rectifiqui ja que «no s'ha respectat el criteri democràtic dels estatuts del PP».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris