algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Comencen les obres de millora de la carretera d'Inca a Alcúdia

Només es registraren alguns embussos a les hores puntes del dia

T. ESCANELLAS. Comarca.
L'inici de les obres de reforma de la carretera Inca-Alcúdia provocaren alguns embussos a la ciutat. Ahir dijous començava la reforma del paviment i la senyalització de la carretera Inca-Alcúdia (C-713), que durarà aproximadament 15 dies i en què el Consell de Mallorca invertirà 1'792 milions d'euros.

Amb l'inici d'aquestes obres s'ha tancat el trànsit del tram de la carretera en sentit Inca-Alcúdia, a tots els vehicles excepte els vehicles pesants, per això es recomana des de la Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca agafar vies alternatives com la carretera Inca-Muro, Inca-Llubí, Llubí-sa Pobla, i sa Pobla-rotonda Inca-Alcúdia.

Segons l'estudi previ realitzat pel Consell, la carretera en qüestió suporta diàriament un trànsit de 18.000 vehicles, molts d'ells pesants (autobusos i camions), per la qual cosa el paviment està deteriorat i això incrementa la perillositat de la zona, que necessita una millora que el Consell titlla d'imprescindible.

Des de primera hora del matí es feia efectiu el tall de la carretera, i això provocà principalment a les hores punta alguns embussos. Tot i així, a la rotonda d'entrada al carril hi havia un dels treballadors que repartia un full informatiu de les obres que es duen a terme i dels camins alternatius a seguir tractant-se de turismes.

Les obres de millora en una primera fase consistiran en l'asfaltatge amb dues capes d'aglomerat asfàltic, una primera capa per a la regularització del paviment, i una segona una capa amb un àrid porífic, antilliscant i betums especials, seguit de la nova senyalització, tant horitzontal com vertical.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris