algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Acabades en sis hores les 170 places de l'avió que portarà els voluntaris

La majoria són joves entre 20 i 35 anys i el 60% dones


En sis hores es va omplir l'avió que transportarà dilluns a Galícia de manera gratuïta 170 voluntaris de Balear. Noliejat pel bróker aeri Empty Leg, en col·laboració amb Futura International Airways, partiran a les 6.00 de la matinada del pròxim dilluns cap l'aeroport de Santiago, des d'on seran traslladat amb autobús fins a Muxía. Allà netejaran durant cinc dies la platja i la costa d'aquest municipi, dormiran al pavelló esportiu i se'ls lliurarà el material de treball necessari.

Des de les 7.30 hores del matí el telèfon que atenia les cridades per reservar plaça no va aturar de sonar. Sis hores després, a les 13.30 hores, el Boeing 737 ja estava complet. L'organització ha acumulat una llista d'espera de 10-15 persones per ocupar les places de possibles baixes.

«Ha estat una resposta magnífica, no ens esperàvem aquesta allau de gent. La majoria de les persones apuntades són joves amb edats compreses entre els 20 i els 35 anys. El 60 per cent dels apuntats són dones. S'ha establert una petita llista d'espera per si falla algunes de les persones apuntades o no es confirmen algunes que han quedat pendents de confirmació», afirmà Miquel Ferragut, responsable financer d'Empty Leg. Entre les telefonades que es van realitzar durant tot el dia d'ahir van ser molts els estudiants que van demanar viatjar com voluntaris, «encara que amb un canvi en les dates. Demanaven estar només dos dies per un problema amb els exàmens, però no pot ser perquè el viatge està programat entre els dies 16 i 20 d'aquest mes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris