nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

El grup municipal socialista denuncia la contractació irregular del cap de la brigada

Eduard Servera, portaveu del grup municipal socialista de l'Ajuntament de Son Servera, va denunciar en el darrer ple «la contractació irregular del cap de la brigada», alhora que va demanar a l'equip de govern (PSM-PSOE) que s'obrís una «investigació per tal d'esbrinar els fets». A l'ordre del dia hi havia un punt en el qual es feia una proposta de valoració de llocs de feina i el batle va decidir retirar-la «perquè volem que tot es faci bé».

Fa devers mig any, l'Ajuntament va crear una nova plaça dins la brigada a la qual s'accedia per oposició. En aquesta només es contemplava el sou base sense tenir en compte la valoració de llocs de feina. Servera explicava que «l'Ajuntament va decidir contractar la plaça amb el sou base sense posar la valoració que existia, ja que a l'abril un tècnic va fer un informe jurídic. La contractació no fou regular. Primer perquè no es passà a l'aprovació del ple la valoració, no es va fer la publicitat pertinent, en el tribunal hi havia quatre membres del PSM i a més l'afectat era familiar directe d'un polític del PSM de Vilafranca que va accedir a la batlia amb un trànsfuga del PP».

Servera diu que «la valoració que existeix està ben feta i no posam en dubte la capacitat de ningú però demanam una investigació i si no s'ha fet bé que s'anul·li i es torni a convocar. El batle, Antoni Oliver (PSM), negà que «la valoració estigués feta i que «volem fer les coses bé».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris